Arkiv


2014 Q3

Nyheter500x375Välkomna till vår nya hemsida. Här hittar du allt om vår förening, hur du får kontakt med styrelsen, anmäler fel osv. Under rubriken Nyheter kommer vi kontinuerligt att lägga upp allt som händer i föreningen från inbjudningar till kräftskivan till information om kommande underhållsarbeten och annat som är av vikt att känna till.

 I menyraden högst upp kan ni logga in på ”Medlemssidor” och få information som specifikt rör oss i föreningen.  Här kommer t.ex. våra Nyhetsbrev att ligga under rubriken ”Nyheter” och här finns blanketter för ansökan om andrahandsuthyrning och bilparkering, en lättnavigerad version av Medlemspärmen och inte minst ett forum för ”Köp, byt & sälj”

Nyheter300x400Det är styrelsens ambition att hädanefter använda hemsidan som vårt främsta informationsverktyg. Vi uppmanar er därför att anmäla er till RSS som ni hittar längst ner till höger på sidan, då kommer ni att få ett meddelande när något nytt har hänt. Vi kommer att komplettera med anslag på tavlorna i portarna för er som inte använder elektroniken som främsta informationskälla.